Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Kulturnat i Øster Alling

OKT
11

Kulturnat i Øster Alling


Fredag d. 11. oktober 2019, kl. 19:00
Øster Alling Kirke

Kulturnat i Øster Alling

Fredag d. 11. oktober kl. 19.00 i Øster Alling Kirke

Vi sætter fokus på England med Lone Theils og Kristian Enevoldsen

Hvad har England betydet for Danmark og EU historisk, kulturelt, politisk og økonomisk?

Hvorfor Brexit? Og hvordan vil det påvirke vores forhold til England, når det efter al sandsynlighed bliver en realitet?

 

Kl. 19 i Øster Alling Kirke:

Vi skal synge nogle af de populæreste engelske sange, som er blevet en kulturarv ikke blot her, men over hele verden. Vi vil også prøve at genskabe stemningen ved The Last Night of The Proms i Royal Albert Hall.         

Vi har fået den unge talentfulde musiker og komponist Kristian Enevoldsen til at lede aftenens fællessang. Kristian er rytmisk pianist, uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium. Han er ivrigt engageret i højskolesange som komponist og foredragsholder, og laver kor- og sangworkshops og koncerter over hele landet.

 

Kl. 20 i Gl.Præstegård

Foredrag ved Lone Theils 

Lone Theils er tidligere korrespondent for blandt andet Politiken og Berlingske Tidende i London, hvor hun boede i mere end 16 år.  I den periode udførte hun også en række opgaver for DR, TV2 og Radio 24Syv. Lone Theils er også forfatter. Hun debuterede med bogen Pigerne fra Englandsbåden i 2015. Hun er desuden forfatter til biografien Globetrotter om Jens Bjerre. I 2016 flyttede Lone Theils til Danmark for at koncentrere sig om at være forfatter på fuld tid, men bliver ofte benyttet i TV til at kommentere på den proces der skal føre til Englands udtræden af EU.

 

Der er gratis adgang til begge arrangementer

I Gl. Præstegård vil det som sædvanlig være muligt at købe øl, vin og sodavand.

 

Gl. Præstegård og Øster Alling Menighedsråd